Menu

Het concept Kwaliteit en professionaliteit tot uw dienst

OkDo Projects is dé referentie op het vlak van nieuwbouw en renovatie van uw bedrijfsgebouw. Is uw kantoor in Vlaanderen, Wallonië of in het Brussels gewest gelegen? Geen probleem, wij zijn over heel België actief! Ons bedrijf werd opgericht door gedreven ondernemers die een innovatieve, volledige en professionele service willen bieden aan hun klanten.

Onze aanpak inzake nieuwbouw en renovatie voor bedrijven

Bouwen of verbouwen kan soms een pak moeilijker zijn dan u denkt. De bouw vergt immers enige kennis op het vlak van materialen en nieuwe technologieën.

Vaststelling: Moeilijkheden wanneer u een bouw- of renovatieproject onderneemt

Redenen die aan de grondslag liggen van de complexe aard van de bouwsector:

Meerdere aannemers op eenzelfde werf.
Het kan zijn dat op een werf een tiental verschillende stielmannen opeenvolgend moeten werken. Het is dan ook van essentieel belang dat hun werkzaamheden georganiseerd worden en dat gecontroleerd wordt of ieder zijn taken naar behoren heeft uitgevoerd.
De levertermijnen van de werken
Om een overschrijding van het budget te vermijden, moet erover gewaakt worden dat de levertermijnen tijdens de werken niet worden overschreden.
Planning 
De planning van de verschillende vakken die elkaar op de werf opvolgen, moet zorgvuldig worden gecontroleerd.
Duidelijke en precieze bestekken
Het gebeurt dat een klant prijsvoorstellen ontvangt die niet voldoende duidelijk zijn. Dit gebrek aan duidelijkheid maakt de werforganisatie en het vergelijken van de verschillende offerets moeilijk.

Het antwoord van OkDo: een “all-in” oplossing voor uw renovatie- en nieuwbouwwerken

Als antwoord op deze vaststelling biedt OKDO Projects u de volgende oplossing :

  • Een optimaal werfbeheer met één contactpersoon die u met raad en daad bijstaat in elke fase van uw project en die alles in het werk stelt om de levertermijnen en het budget;

Vraag hier jouw gratis prijsofferte aan!

Neem contact met ons op of vul het onlineformulier in voor een afspraak.