Menu

Het concept Kwaliteit en professionaliteit tot je dienst

OKDO Projects is dé referentie op het vlak van nieuwbouw en renovatie van uw bedrijfsgebouw. Is uw kantoor in Vlaanderen, Wallonië of in het Brussels gewest gelegen? Geen probleem, wij zijn over heel België actief! Ons bedrijf werd opgericht door gedreven ondernemers die een innovatieve, volledige en professionele service willen bieden aan hun klanten.

Onze aanpak inzake nieuwbouw en renovatie voor bedrijven

Bouwen of verbouwen kan soms een pak moeilijker zijn dan u denkt. De bouw vergt immers enige kennis op het vlak van materialen en nieuwe technologieën.

Vaststelling: Moeilijkheden wanneer u een bouw- of renovatieproject onderneemt

Redenen die aan de grondslag liggen van de complexe aard van de bouwsector:

Een brede waaier aan bedrijven die hun diensten aanbieden
Het kan zijn dat op een werf een tiental verschillende stielmannen opeenvolgend moeten werken. Het is dan ook van essentieel belang dat hun werkzaamheden georganiseerd worden en dat wordt nagegaan of ieder zijn taken naar behoren uitvoerde.
De levertermijnen van de werken
Om een overschrijding van het budget te vermijden, moet erover gewaakt worden dat de levertermijnen tijdens de werken niet worden overschreden.
Planning van de prestaties
De planning van de verschillende stielen die elkaar op de werf opvolgen, moet zorgvuldig worden gecontroleerd.
Duidelijke en precieze bestekken
Het gebeurt dat een klant prijsvoorstellen ontvangt die niet voldoende duidelijk zijn. Dit gebrek aan duidelijkheid maakt de werforganisatie en het vergelijken van de verschillende bestellen moeilijk.

Het antwoord van OKDO: een veilige oplossing voor jouw renovatie- en nieuwbouwwerken

In antwoord op deze vaststelling biedt OKDO Projects u de volgende oplossing :

  • Een optimaal werfbeheer door één contactpersoon die u met raad en daad bijstaat in elke fase van uw project en die alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat de levertermijnen en het budget worden gerespecteerd;
  • Elke ervaren stielman werd streng geselecteerd op basis van de kwaliteit van zijn knowhow;
  • De analyse van een intern studiebureau zorgt ervoor dat het project perfect overeenstemt met wat initieel werd voorzien.

Directieteam

Vraag hier jouw gratis prijsofferte aan!

Neem contact met ons op of vul het onlineformulier in voor een afspraak.