Menu

Onze waarden Ten dienste van bedrijven & professionals

U bent ondernemer en u wil graag nieuwbouw- en renovatiewerken laten uitvoeren in België? OkDo Projects staat voor u jou paraat in Vlaanderen, Wallonië en het Brusselse gewest. We willen een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten. Daarom begeleiden we u en geven we u advies tijdens het volledige project.

De bouwwaarden die wij hoog in het vaandel dragen

Zodra de werken werden opgestart, organiseren we ons werk rond de volgende waarden:

Innovatie
OkDo Projects houdt de vinger aan de pols op het vlak van nieuwe technologieën in de bouwsector. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe en betrouwbare oplossingen, en geeft u als klant advies over innovatieve systemen voor uw gebouw.
Teamspirit
De die op uw werf aan de slag gaan werken allemaal op professionele, respectvolle en efficiënte wijze samen. Teamspirit is het codewoord!
Loyaliteit en engagement
We hechten veel belang aan het wederzijds respect tussen OkDo Projects en haar klanten. Wanneer we een contract aangaan, dan zorgen we ervoor dat dit strikt wordt nageleefd. Dat is met name de reden waarom we ons in het bijzonder engageren om de levertermijnen en het budget na te leven.  
Verantwoordelijkheid
OkDo Projects neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich. Om ervoor te zorgen dat u voortdurend op de hoogte blijft over de vorderingen van uw project, houden we u bij elke fase van de werken op de hoogte. Bovendien nemen we de nodige veiligheidsmaatregelen om de werken optimaal te laten verlopen. 
Klantentevredenheid
We luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw specifieke noden. Uw tevredenheid, is onze prioriteit!
Kwaliteit
Bij elke fase van de werf, controleert OkDo Projects de kwaliteit.
Milieuvriendelijkheid
We dragen milieu en de gezondheid van onze werknemers hoog in het vaandel, en dus gebruiken we milieuvriendelijke materialen en technieken. Dit principe wordt niet enkel nagestreefd in de uitvoering van onze projecten, maar ook in het interne beheer van ons bedrijf.

Neem contact met ons op!

Bent u van plan om nieuwe kantoren te laten bouwen en wil u graag meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op via het online formulier!